مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: حدود یکهزار و ۲۰۰ هکتار زراعت چوب اعم از اﮐﺎﻟﯿﭙﺘﻮس در منطقه گرمسیری و صنوبر در مناطق سردسیری استان داریم، زراعتی بسیار مناسب، اقتصادی، کمزحمت و پردرآمد است.
انشالله کولانی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «فرهنگ منابع طبیعی باید به معارف عمومی تبدیل شود»، اظهار کرد: منابع طبیعی بستر حیات و توسعه پایدار است و متعلق به آحاد است.
انشاللهکولانیطبیعیوگووی ادامه داد: باید همیار منابع طبیعی بود و قبول داشته باشیم که این عرصههای منابع طبیعی از نسلهای گذشته به ما رسیده و ما هم مسؤول هستیم که آن را به نسل آینده تحویل دهیم، بنابراین حفظ، حراست، حمایت، ترویج و اشاعه فرهنگ منابع طبیعی وظیفه همگانی است.
آن رامدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۵۰ هزار نفر همیار طبیعت در استان داریم که در کشور زبانزد است.
طبیعیوی در ادامه اشارهای به زراعت چوب داشت و اظهار کرد: حدود یکهزار و ۲۰۰ هکتار زراعت چوب اعم از اﮐﺎﻟﯿﭙﺘﻮس در منطقه گرمسیری و صنوبر در مناطق سردسیری استان داریم، زراعتی بسیار مناسب، اقتصادی، کمزحمت و پردرآمد است.
کولانی ادامه داد: برای کشت اﮐﺎﻟﯿﭙﺘﻮس در مناطق گرمسیری و کشت صنوبر در مناطق سردسیری استقبال میکنیم، نهال را به صورت رایگان در فصل مناسب در اختیار افراد قرار میدهیم، متقاضیان برای راهنمایی بیشتر به ادارات منابع طبیعی شهرستان مراجعه کنند.
کولانیبه صورتوی در بحث قاچاق چوب، گفت: جنگلهای ما، جنگلهای استحصالی و قابل بهرهبرداری نیستند که از چوب آنها استفاده شود، جنگلهای ما بیشتر جنگلهای شاخهزاد هستند و صرفه اقتصادی برای قاچاق چوب ندارند.
وی در خصوص صدور حمل چوب توسط کامیونها در استان، افزود: چوب مجازی که از استان حمل میشود یا بقایای باغات کشاورزان است که به علت آفات و امراض با اجازه جهاد کشاورزی قطع شده یا چوب زراعت چوب است در غیر این صورت هر گونه چوب قطع شده توسط مأموران ما رصد و پیگیری میشود.
انتهای پیام/پ
انتهای
شناسه خبر: 652801